Postpest restart

Etter over to år med begrensninger på det meste fikk også jeg korona. Den varte mye lenger enn venta og oppførte seg også annerledes. Men i sommer begynte jeg å få kontroll på både hode og kropp, så da var det tilbake til elevrollen igjen. Jeg må jo lære noe nytt hvert år!

Vikingmarkedet på Borre var svært etterlengtet etter flere år med pest. Folk kom tidlig, flere uka før, og dro sent. Jeg hørte rykter om at de siste ikke pakket ned teltleiren før helga etter markedet.  

Tirsdag til fredag var jeg på buekurs med Oddbjørn Fritzøe. Han hadde mye erfaring å dele med oss noviser etter å ha laget buer i over 40 år og ha vært både dansk og norsk mester i bueskyting. 

Jeg er veldig fornøyd med bua jeg lagde. Nå gjenstår det bare å oppdatere de gamle pilene mine til nye mål og kvalitetskrav. Bua ble ca 34 pund tung og ca 72 tommer lang.

Det blei også kurs på Middelalderuka i Numedal i sommer. Denne gangen blei det kurs i fletting av never.

Som alltid koste vi oss etter alle kunstens regler både med gamle og nye venner.

Fikk også foreviget håret 😉

En kommentar på “Postpest restart

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.